loading image
Тинејџер
(3)
Сендвичи

Време
35 мин.

Достава
50 ден.

во готово/со картичка

10 годишното успешно работење сведочи за голем број лојални потрошувачи. Отсега само со еден клик може највкусните брзи оброци да се најдат таму кај што сте вие. Задоволството е загарантирано, а вкусот единствен.

 

Работно Време:

Понеделник - Четврток: 08:20 до 00:00

Петок: 08:20 до 00:00

Сабота: 09:30 до 00:00

Недела: 14:00 до 00:00

 

ресторанот е затворен за нарачки во моментов

BEST OF ТИНЕЈЏЕР

Пицабургер
90 ден.
Пицабургер
(шунка, врат, кашкавал, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Фејсбургер
100 ден.
Фејсбургер
(плескавица 130гр., крцкава сланина, кашкавал, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Француски Екстра
80 ден.
Француски Екстра
(врат, кулен, пилешко филе, чајна, кашкавал, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Чизбургер
90 ден.
Чизбургер
(плескавица 130гр., кашкавал, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Тинејџер Сендвич
130 ден.
Тинејџер Сендвич
(2 плескавици 130гр., крцкава сланина, кашкавал, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Додатоци

СЕНДВИЧИ

Хот Дог
70 ден.
Хот Дог
(виршла, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Вегетаријански
70 ден.
Вегетаријански
Избери од понудените опции:
Додатоци
Хамбургер
80 ден.
Хамбургер
(плескавица 130г, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Француски
70 ден.
Француски
(шунка, кашкавал, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Додатоци

ТОСТОВИ

Тинејџер Тост
90 ден.
Тинејџер Тост
(шунка, кашкавал, врат, сланина и помфрит)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Тост
50 ден.
Тост
(шунка или кашкавал)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Тост со Шунка
50 ден.
Тост со Шунка
(шунка, кашкавал)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Тост со Врат
60 ден.
Тост со Врат
(врат, кашкавал)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Тост со Кулен
70 ден.
Тост со Кулен
(кулен, кашкавал)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Тост со Чајна
60 ден.
Тост со Чајна
(чајна, кашкавал)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Тост со Пилешко Филе
60 ден.
Тост со Пилешко Филе
(пилешко филе, кашкавал)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Тост со Плескавица
60 ден.
Тост со Плескавица
(плескавица)
Избери од понудените опции:
Додатоци

ДОДАТОЦИ

Помфрит
30 ден.
Помфрит
Избери од понудените опции:
Кашкавал
10 ден.
Кашкавал
Избери од понудените опции:
Шунка
10 ден.
Шунка
Избери од понудените опции:
Врат
10 ден.
Врат
Избери од понудените опции:
Кулен
10 ден.
Кулен
Избери од понудените опции:
Плескавица
40 ден.
Плескавица
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори