loading image
Street Cafe
(4)
Кафе

Време
25 мин.

Достава
50 ден.

во готово/со картичка

Бесплатна Достава за секоја нарачка над 500.00 денари!

 

Работно Време:

Понеделник - Четврток: 08:20 до 18:00

Петок: 08:20 до 18:00

Сабота: 10:00 до 18:00

Недела: не работи

кафе барот е затворен за нарачки во моментов

КАФЕ

Еспресо
40 ден.
Еспресо
Избери од понудените опции:
Макијато
40 ден.
Макијато
Избери од понудените опции:
Капучино
50 ден.
Капучино
Избери од понудените опции:
Капучино со Орео
70 ден.
Капучино со Орео
Избери од понудените опции:
Нескафе
50 ден.
Нескафе
Избери од понудените опции:
Фрапе
50 ден.
Фрапе
Избери од понудените опции:
Фрапе со Млеко
50 ден.
Фрапе со Млеко
Избери од понудените опции:
Ајс Кафе
70 ден.
Ајс Кафе
(нескафе со топка сладолед)
Избери од понудените опции:
Ирско Кафе
50 ден.
Ирско Кафе
Избери од понудените опции:
Фредо Еспресо
70 ден.
Фредо Еспресо
Избери од понудените опции:
Фредо Капучино
70 ден.
Фредо Капучино
Избери од понудените опции:
Нескафе со Млеко
50 ден.
Нескафе со Млеко
Избери од понудените опции:
Капучино со Плазма
70 ден.
Капучино со Плазма
Избери од понудените опции:
Капучино со Твикс
70 ден.
Капучино со Твикс
Избери од понудените опции:
Капучино со Буено
70 ден.
Капучино со Буено
Избери од понудените опции:
Капучино Ванила
70 ден.
Капучино Ванила
Избери од понудените опции:
Капучино Чоколадо
70 ден.
Капучино Чоколадо
Избери од понудените опции:
Ирско Капучино
70 ден.
Ирско Капучино
Избери од понудените опции:

ТОПЛИ НАПИТОЦИ

Топло Чоколадо
40 ден.
Топло Чоколадо
Избери од понудените опции:
Топло Чоколадо со Додаток
60 ден.
Топло Чоколадо со Додаток
Избери од понудените опции:
Мини Чоко
40 ден.
Мини Чоко
Избери од понудените опции:
Чај
30 ден.
Чај
Избери од понудените опции:

ЦЕДЕН СОК

Портокал
100 ден.
Портокал
Избери од понудените опции:
Цитрон
100 ден.
Цитрон
Избери од понудените опции:
Микс
90 ден.
Микс
(портокал, јаболко, цвекло, морков)
Избери од понудените опции:

ШЕЈКОВИ И СМУТИ

Смути со Аронија и Банана
80 ден.
Смути со Аронија и Банана
(јогурт, аронија, банана)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Смути со Јагода
90 ден.
Смути со Јагода
(јогурт, јагода, мед)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Смути со Мешано Овошје
90 ден.
Смути со Мешано Овошје
(вишна, јагода, аронија, банана, вода)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Летно Смути
90 ден.
Летно Смути
(круша, праска, кајсии, банана, вода)
Избери од понудените опции:
Додатоци
Појадок во Чаша
80 ден.
Појадок во Чаша
(јогурт, банана, овошни мусли)
Избери од понудените опции:
Додатоци

ДЕСЕРТИ

Бело Чоколадо
40 ден.
Бело Чоколадо
Избери од понудените опции:
Темно Чоколадо
40 ден.
Темно Чоколадо
Избери од понудените опции:
Јагода
40 ден.
Јагода
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори