loading image
Spartan Protein Caffè Bar
(3)
Кафе

Време
30 мин.

Достава
50 ден.

во готово/со картичка

 Освежете се и внесете здрави напитоци во вашиот организам. Spartan Protein Caffè Bar е место за релаксација и убавина на вашето тело. Тоа е прибежиште за сите млади и за оние кои се чувствуваат младо. Ние мислиме на вас и на вашето здравје. Spartan Protein Caffè Bar!

 

Работно Време:

Понеделник - Четврток: 08:20 до 00:00

Петок: 08:20 до 00:00

Сабота: 10:00 до 00:00

Недела: 12:00 до 00:00

кафе барот е затворен за нарачки во моментов

ПРОТЕИНСКИ ОБРОЦИ

Оброк Спартан
150 ден.
Оброк Спартан
(76гр. протеин, 400мл. млеко, 150гр. мусли, 1 банана, 100гр. плазма, 100гр. кокос, 5гр. чија семе, 100гр. ананас, 30гр. аронија, 20гр. сезонско овошје, овес)
Избери од понудените опции:
Чоко Банана
100 ден.
Чоко Банана
(41гр. протеин, 250мл. млеко, 50гр. мусли, 1/2 банана, 30гр. плазма, 20гр. мед)
Избери од понудените опции:
Рафаело Кокос
100 ден.
Рафаело Кокос
(41гр. протеин, 250мл. млеко, 50гр. мусли, 1/2 банана, 50гр. плазма, 50гр. кокос, 20гр. мед)
Избери од понудените опции:
Спартан Протеин
130 ден.
Спартан Протеин
(61гр. протеин, 300мл. млеко, 100гр. мусли, 1 банана, 50гр. плазма, 50гр. кокос, 20гр. чија семе, 100гр. ананас, 30гр. аронија, 20гр. мед)
Избери од понудените опции:

МИЛКШЕЈК И МУСЛИ

Милкшејк Јагода и Банана
100 ден.
Милкшејк Јагода и Банана
Избери од понудените опции:
Милкшејк Чоколадо и Банана
100 ден.
Милкшејк Чоколадо и Банана
Избери од понудените опции:
Милкшејк Ванила и Кокос
100 ден.
Милкшејк Ванила и Кокос
Избери од понудените опции:
Спартан Мусли Оброк
120 ден.
Спартан Мусли Оброк
Избери од понудените опции:

ПРОТЕИН СО КАФЕ

Протеин со Млеко
80 ден.
Протеин со Млеко
Избери од понудените опции:
Протеин со Вода
70 ден.
Протеин со Вода
Избери од понудените опции:
Нес Протеин
100 ден.
Нес Протеин
Избери од понудените опции:
Ирско Кафе Протеин
100 ден.
Ирско Кафе Протеин
Избери од понудените опции:

ФРЕШ

Фреш со Протеин
120 ден.
Фреш со Протеин
(ананас, банана, јагода, аронија, капина, протеин)
Избери од понудените опции:
Фреш од Портокал
80 ден.
Фреш од Портокал
Избери од понудените опции:
Фреш Микс
100 ден.
Фреш Микс
Избери од понудените опции:

КАФИЊА

Ирско Кафе
70 ден.
Ирско Кафе
Избери од понудените опции:
Ирско со Вкус
80 ден.
Ирско со Вкус
Избери од понудените опции:
Нескафе
50 ден.
Нескафе
Избери од понудените опции:
Нескафе со Вкус
60 ден.
Нескафе со Вкус
Избери од понудените опции:
Макијато
50 ден.
Макијато
Избери од понудените опции:
Еспресо
40 ден.
Еспресо
Избери од понудените опции:
Чај
50 ден.
Чај
Избери од понудените опции:

ДЕСЕРТИ

Вафла Банана
80 ден.
Вафла Банана
Избери од понудените опции:
Вафла Овошје и Сладолед
110 ден.
Вафла Овошје и Сладолед
Избери од понудените опции:
Овошна Салата
100 ден.
Овошна Салата
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори