loading image
Мајстор
(1)
Скара

Време
40 мин.

Достава
50 ден.

во готово/со картичка

Работно Време: 

Понеделник - Четврток: 08:20 до 22:00

Петок: 08:20 до 22:00 

Сабота: 09:30 до 22:00

Недела: не работи

ресторанот е затворен за нарачки во моментов

СКАРА

Ќебап
10 ден.
Ќебап
Избери од понудените опции:
Плескавица
80 ден.
Плескавица
Избери од понудените опции:
Пилешки Стек
100 ден.
Пилешки Стек
Избери од понудените опции:
Ребро
120 ден.
Ребро
Избери од понудените опции:
Кременадла
120 ден.
Кременадла
Избери од понудените опции:
Увијач
140 ден.
Увијач
Избери од понудените опции:
Колбаса
100 ден.
Колбаса
Избери од понудените опции:
Шарска Плескавица
120 ден.
Шарска Плескавица
Избери од понудените опции:
Вешалица
120 ден.
Вешалица
Избери од понудените опции:
Батак
100 ден.
Батак
Избери од понудените опции:
Пилешко во Марамица
120 ден.
Пилешко во Марамица
Избери од понудените опции:
Ражнич
120 ден.
Ражнич
Избери од понудените опции:

СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

Селско со Печурки
400 ден.
Селско со Печурки
Избери од понудените опции:
Бечка Шницла
150 ден.
Бечка Шницла
Избери од понудените опции:
Пилешка Шницла
150 ден.
Пилешка Шницла
Избери од понудените опции:
Пилешко во Сос и Печурки
120 ден.
Пилешко во Сос и Печурки
Избери од понудените опции:
Пилешко со Кашкавал
120 ден.
Пилешко со Кашкавал
Избери од понудените опции:
Џер во Тава
200 ден.
Џер во Тава
Избери од понудените опции:

САЛАТА

Репрезентативна
160 ден.
Репрезентативна
Избери од понудените опции:
Шопска
100 ден.
Шопска
Избери од понудените опции:
Грчка
120 ден.
Грчка
Избери од понудените опции:
Мимоза
100 ден.
Мимоза
Избери од понудените опции:
Зелка
30 ден.
Зелка
Избери од понудените опции:
Таратор
100 ден.
Таратор
Избери од понудените опции:

ПОХОВАНО

Похована Даска
400 ден.
Похована Даска
Избери од понудените опции:
Пилешки Прсти
150 ден.
Пилешки Прсти
Избери од понудените опции:
Похован Кашкавал
70 ден.
Похован Кашкавал
Избери од понудените опции:
Похована Зденка
20 ден.
Похована Зденка
Избери од понудените опции:
Поховани Печурки
150 ден.
Поховани Печурки
Избери од понудените опции:

ДРУГО

Помфрит
50 ден.
Помфрит
Избери од понудените опции:
Помфрит со Сирење
100 ден.
Помфрит со Сирење
Избери од понудените опции:
Парче Сирење
70 ден.
Парче Сирење
Избери од понудените опции:
Топка Ориз
20 ден.
Топка Ориз
Избери од понудените опции:
Лута Пиперка
20 ден.
Лута Пиперка
Избери од понудените опции:
Топка Таратор
20 ден.
Топка Таратор
Избери од понудените опции:
Варено Јајце
20 ден.
Варено Јајце
Избери од понудените опции:
Парче Леб
5 ден.
Парче Леб
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори
× Почитувани, поради отежнатите временски услови Апни Си денес (16.12, недела) ќе работи до 14:00ч. Од утре (17.12, понеделник) продолжуваме со работа.