loading image
King
(4)
Сендвичи, Пица

Време
35 мин.

Достава
10 ден.

во готово/со картичка

Спој на ресторан и сендвичара е токму Кинг. Ако се немате одлучено, а барате од се по нешто, погледнете го нивното мени, одберете и нарачајте со само еден клик. Задоволството е неизбежно, а квалитетот перманентен.

 

Бесплатна Достава за секоја нарачка над 1,000.00 денари!

 

Работно Време: 

Понеделник - Четврток: 08:20 до 00:00

Петок: 08:20 до 00:00 

Сабота: 09:30 до 00:00

Недела: 17:00 до 00:00

 

НАПОМЕНА: До 16:00 часот ресторанот има сопствена достава и „АПНИ СИ” не одговара за начинот и времетраењето на испораката.

ресторанот е затворен за нарачки во моментов

СЕНДВИЧИ

Кинг Тост
100 ден.
Кинг Тост
(врат,шунка,кашкавал,габи,салата)
Избери од понудените опции:
Тост
50 ден.
Тост
(шунка,кашкавал)
Избери од понудените опции:
Тост со Врат
60 ден.
Тост со Врат
(врат,кашкавал,габи)
Избери од понудените опции:
Тост со Плескавица
70 ден.
Тост со Плескавица
(плескавица)
Избери од понудените опции:
Кинг Бургер
130 ден.
Кинг Бургер
(шарска плескавица,кашкавал,салата,помфрит)
Избери од понудените опции:
Чикен Бургер
80 ден.
Чикен Бургер
(пилешки стек,салата,помфрит)
Избери од понудените опции:
Хамбургер со Кајмак
100 ден.
Хамбургер со Кајмак
(кајмак,плескавица,салата,помфрит)
Избери од понудените опции:
Хамбургер
80 ден.
Хамбургер
(плескавица,салата,помфрит)
Избери од понудените опции:
Вегетеријански
70 ден.
Вегетеријански
(сирење,салата,помфрит)
Избери од понудените опции:
Хот Дог
70 ден.
Хот Дог
(виршла,салата,помфрит)
Избери од понудените опции:
Екстра Хот Дог
90 ден.
Екстра Хот Дог
(2 виршли,салата,помфрит)
Избери од понудените опции:
Чизбургер
110 ден.
Чизбургер
(плескавица,кашкавал,салата,помфрит)
Избери од понудените опции:
Сендвич со Пилешко филе
80 ден.
Сендвич со Пилешко филе
(пилешко филе,кашкавал,салата,помфрит)
Избери од понудените опции:
Сендвич со Чајна
80 ден.
Сендвич со Чајна
(чајна,кашкавал,салата,помфрит)
Избери од понудените опции:
Туна Сендвич
70 ден.
Туна Сендвич
(туна,кашкавал,салата,помфрит)
Избери од понудените опции:
Англиски Доручек
120 ден.
Англиски Доручек
(1 јајце,1 виршла,сланина,салата,помфрит)
Избери од понудените опции:
Клуб Сендвич
200 ден.
Клуб Сендвич
(врат,пршута,кашкавал,салата,помфрит)
Избери од понудените опции:
Кинг Ројал
180 ден.
Кинг Ројал
(шарска плескавица,сланина,кашкавал,салата,помфрит)
Избери од понудените опции:
Чикен Ројал
160 ден.
Чикен Ројал
(пилешки стек,сланина,кашкавал,салата,помфрит)
Избери од понудените опции:
Фиш Бургер
120 ден.
Фиш Бургер
(помфрит,салата)
Избери од понудените опции:
Сланина Сендвич
100 ден.
Сланина Сендвич
(сланина,помфрит,салата)
Избери од понудените опции:
Пица Тост
80 ден.
Пица Тост
(сос,шунка,кашкавал,габи)
Избери од понудените опции:
Француски
70 ден.
Француски
Избери од понудените опции:

ПИЦИ

Мини Пица
100 ден.
Мини Пица
(сос,шунка,кашкавал)
Избери од понудените опции:
Капричоза
180 ден.
Капричоза
(сос,шунка,кашкавал,габи)
Избери од понудените опции:
Маргарита
130 ден.
Маргарита
(сос,кашкавал)
Избери од понудените опции:
Фунги
160 ден.
Фунги
(сос,кашкавал,габи)
Избери од понудените опции:
Везувио
160 ден.
Везувио
(сос,шунка,кашкавал)
Избери од понудените опции:
Вегетеријана
140 ден.
Вегетеријана
(сос,кашкавал,домати,габи,кромид,маслинки,пиперки)
Избери од понудените опции:
Мајонеза
190 ден.
Мајонеза
(сос,шунка,кашкавал,габи,мајонез)
Избери од понудените опции:
Стелата
220 ден.
Стелата
(сос,шунка,кашкавал,габи,павлака)
Избери од понудените опции:
Американа
200 ден.
Американа
(шунка,кашкавал,габи,павлака,сусам)
Избери од понудените опции:
Бела Каза
190 ден.
Бела Каза
(сос,туна,кашкавал,габи,сусам)
Избери од понудените опции:
Ал Капоне
220 ден.
Ал Капоне
(сос,сланина,кашкавал,јајца)
Избери од понудените опции:
Скандија
220 ден.
Скандија
(сос,врат,кашкавал,габи,сусам)
Избери од понудените опции:
Македонска
260 ден.
Македонска
(сос,чајна,кашкавал,пиперка,домати,кромид,магдонос,рендано сирење)
Избери од понудените опции:
КИНГ (Специјалитет на куќата)
290 ден.
КИНГ (Специјалитет на куќата)
(сос,шунка,кашкавал,габи,маслинки,сланина,пршута)
Избери од понудените опции:
Пица со Кајмак
190 ден.
Пица со Кајмак
(шунка,врат,кашкавал,кајмак)
Избери од понудените опции:
Фамилијарна
320 ден.
Фамилијарна
(сос,шунка,кашкавал,габи)
Избери од понудените опции:
Фамилијарна со Пилешко Филе
340 ден.
Фамилијарна со Пилешко Филе
(сос,пилешко филе,кашкавал,габи)
Избери од понудените опции:
Фамилијарна со Туна
400 ден.
Фамилијарна со Туна
(сос,туна,кашкавал,габи)
Избери од понудените опции:
Капричоза со Пилешко филе
180 ден.
Капричоза со Пилешко филе
(сос,пилешко филе,кашкавал,габи)
Избери од понудените опции:

ПАСТРМАЈЛИИ

Свинска
130 ден.
Свинска
(со зачини)
Избери од понудените опции:
Свинска Екстра
150 ден.
Свинска Екстра
(со зачини,габи,кашкавал)
Избери од понудените опции:
Пилешка
130 ден.
Пилешка
(со зачини)
Избери од понудените опции:
Пилешка Екстра
140 ден.
Пилешка Екстра
(со зачини,габи,кашкавал)
Избери од понудените опции:
Пастрмајлија со Сланина
160 ден.
Пастрмајлија со Сланина
(со зачини,сланина,кашкавал,јајце)
Избери од понудените опции:

СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

Пилешки Пуканки
130 ден.
Пилешки Пуканки
(пилешко месо,помфрит,салата,сос)
Избери од понудените опции:
Пилешки Стек
130 ден.
Пилешки Стек
(пилешки стек,помфрит,салата)
Избери од понудените опции:
Гиро Пилешко
120 ден.
Гиро Пилешко
(2 гиро пити,помфрит,салата)
Избери од понудените опции:
Гиро Свинско
130 ден.
Гиро Свинско
(2 гиро пити,помфрит,салата)
Избери од понудените опции:
Пилешко Грне
160 ден.
Пилешко Грне
(пилешко месо,сос,кашкавал)
Избери од понудените опции:
Пилешки Ражнич
120 ден.
Пилешки Ражнич
(2 гиро пити,помфрит,салата)
Избери од понудените опции:
Свинско Грне
160 ден.
Свинско Грне
(свинско месо,сос,кашкавал,габи)
Избери од понудените опции:
Свински Ражнич
130 ден.
Свински Ражнич
(3 ражничи,помфрит,салата)
Избери од понудените опции:

РИБНИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ

Пастрмка
170 ден.
Пастрмка
(пастрмка,салата,помфрит)
Избери од понудените опции:
Лосос
180 ден.
Лосос
(лосос,салата,помфрит)
Избери од понудените опции:
Ослич
150 ден.
Ослич
(ослич,салата,помфрит)
Избери од понудените опции:
Рибни Пуканки
120 ден.
Рибни Пуканки
Избери од понудените опции:

САЛАТИ

Шопска
150 ден.
Шопска
(краставици,домати,рендано сирење)
Избери од понудените опции:
Цезар
150 ден.
Цезар
(марула,пилешки ленти,сос,зачини)
Избери од понудените опции:
Туна
140 ден.
Туна
(марула,туна,зачини)
Избери од понудените опции:
Грчка
140 ден.
Грчка
(краставици,домати,сирење коцка)
Избери од понудените опции:
Салата со Чадено Пилешко филе
150 ден.
Салата со Чадено Пилешко филе
(таратор сос)
Избери од понудените опции:

ДОДАТОЦИ

Помфрит
30 ден.
Помфрит
Избери од понудените опции:
Лебче со Сусам
50 ден.
Лебче со Сусам
Избери од понудените опции:
Лебче со Лук
40 ден.
Лебче со Лук
Избери од понудените опции:
Лебче со Кашкавал
60 ден.
Лебче со Кашкавал
Избери од понудените опции:
Лебче со Кајмак
90 ден.
Лебче со Кајмак
Избери од понудените опции:
Шунка
10 ден.
Шунка
Избери од понудените опции:
Кашкавал
10 ден.
Кашкавал
Избери од понудените опции:
Павлака
10 ден.
Павлака
Избери од понудените опции:
Печурки
10 ден.
Печурки
Избери од понудените опции:
Чајна
10 ден.
Чајна
Избери од понудените опции:

ДЕСЕРТИ

Палачинка
50 ден.
Палачинка
(еурокрем,банана)
Избери од понудените опции:
Палачинка
70 ден.
Палачинка
(мед,ореви)
Избери од понудените опции:
Чоко Палачинка
40 ден.
Чоко Палачинка
Избери од понудените опции:
Мафини
60 ден.
Мафини
(шлаг,чоколаден прелив)
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори