loading image
Extreme
(3)
Сендвичи

Време
30 мин.

Достава
50 ден.

во готово/со картичка

Сендвичара Extreme, нека биде Вашиот избор кога ќе барате вкусна брза храна. Секој со својата приказна па така и Extreme во својата вклучува многубројни задоволни лојални потрошувачи. Бидете дел од нив, нарачајте го својот оброк од нивното мени и станете дел од успешната долгогодишна приказна. Добар апетит!

 

Работно Време:

Понеделник - Четврток: 08:00 до 00:00

Петок: 08:00 до 00:00

Сабота: 08:00 до 00:00

Недела: 18:00 до 00:00

ресторанот е затворен за нарачки во моментов

БУРГЕР

Хамбургер
100 ден.
Хамбургер
(плескавица, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Чизбургер
110 ден.
Чизбургер
(плескавица, кашкавал, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Биг Мек
150 ден.
Биг Мек
(2 плескавици, кашкавал, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Ех-Бургер
140 ден.
Ех-Бургер
(плескавица, кашкавал, сланина, јајце, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Бос Бургер
150 ден.
Бос Бургер
(плескавица, пилешки стек, кашкавал, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Чикенбургер
100 ден.
Чикенбургер
(пилешки стек, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Чизчикен
110 ден.
Чизчикен
(пилешки стек, кашкавал, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:

КОМБИНИРАН

Комбиниран Classic
80 ден.
Комбиниран Classic
(свинска шунка, кашкавал, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Комбиниран со Врат
90 ден.
Комбиниран со Врат
(врат, кашкавал, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Комбиниран со Кулен
90 ден.
Комбиниран со Кулен
(кулен, кашкавал, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Комбиниран со Печеница
90 ден.
Комбиниран со Печеница
(печеница, кашкавал, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Комбиниран со Кашкавал
80 ден.
Комбиниран со Кашкавал
(кашкавал, салата, помфрит, прелив)
Избери од понудените опции:
Комбиниран Микс
100 ден.
Комбиниран Микс
(врат, шунка, кулен, печеница, кашкавал, салата, помфрит)
Избери од понудените опции:
Хот Дог
90 ден.
Хот Дог
Избери од понудените опции:
Тортиља
80 ден.
Тортиља
(пилешки стек, кашкавал, салата)
Избери од понудените опции:

ТОСТ

Тост Classic
60 ден.
Тост Classic
Избери од понудените опции:
Тост со Врат
70 ден.
Тост со Врат
Избери од понудените опции:
Тост со Печеница
70 ден.
Тост со Печеница
Избери од понудените опции:
Тост со Кулен
80 ден.
Тост со Кулен
Избери од понудените опции:
Тост со Плескавица
90 ден.
Тост со Плескавица
Избери од понудените опции:
Тост со Кашкавал
70 ден.
Тост со Кашкавал
Избери од понудените опции:

ДОДАТОЦИ

Помфрит
30 ден.
Помфрит
Избери од понудените опции:
Плескавица
50 ден.
Плескавица
Избери од понудените опции:
Пилешки Стек
50 ден.
Пилешки Стек
Избери од понудените опции:
Павлака
10 ден.
Павлака
Избери од понудените опции:
Печурки
10 ден.
Печурки
Избери од понудените опции:
Кашкавал
20 ден.
Кашкавал
Избери од понудените опции:
Шунка
20 ден.
Шунка
Избери од понудените опции:
Врат
20 ден.
Врат
Избери од понудените опции:
Кулен
20 ден.
Кулен
Избери од понудените опции:
Печеница
20 ден.
Печеница
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори