loading image
Дукат
(4)
Скара

Време
40 мин.

Достава
50 ден.

во готово/со картичка

Свежо и сочно месо на скара секогаш во гостилница Дукат. Готвени јадења, салати, прилози, свинско и пилешко на скара, како и многу други специјалитети се на менито на Дукат. Изберете и потребата ќе Ви биде задоволена, зашто знаете што е она што треба да направите - само еден клик и вкусно приготвеното јадење ќе биде на дадената адреса.

 

Работно Време:

Понеделник - Четврток: 08:20 до 23:30

Петок: 08:20 до 23:30

Сабота: 09:30 до 23:30

Недела: не работи

 

ресторанот е затворен за нарачки во моментов

САЛАТИ

Домати
50 ден.
Домати
Избери од понудените опции:
Краставици
50 ден.
Краставици
Избери од понудените опции:
Зелка
50 ден.
Зелка
Избери од понудените опции:
Марула
50 ден.
Марула
Избери од понудените опции:
Мешана
100 ден.
Мешана
Избери од понудените опции:
Шопска
100 ден.
Шопска
Избери од понудените опции:
Таратор
100 ден.
Таратор
Избери од понудените опции:
Блага Пиперка
10 ден.
Блага Пиперка
Избери од понудените опции:
Лута Пиперка
10 ден.
Лута Пиперка
Избери од понудените опции:
Грчка
100 ден.
Грчка
Избери од понудените опции:
Комплетна салата
60 ден.
Комплетна салата
Избери од понудените опции:

СКАРА

Ќебап
10 ден.
Ќебап
Избери од понудените опции:
Плескавица
100 ден.
Плескавица
Избери од понудените опции:
Колбас
70 ден.
Колбас
Избери од понудените опции:
Џигер
80 ден.
Џигер
Избери од понудените опции:
Кременадла
130 ден.
Кременадла
Избери од понудените опции:
Вешалица
130 ден.
Вешалица
Избери од понудените опции:
Ражнич
110 ден.
Ражнич
Избери од понудените опции:
Свинско во Марама
110 ден.
Свинско во Марама
Избери од понудените опции:
Увијач
130 ден.
Увијач
Избери од понудените опции:
Македонска Плескавица
110 ден.
Македонска Плескавица
Избери од понудените опции:
Пилешки Ражнич
110 ден.
Пилешки Ражнич
Избери од понудените опции:
Пилешка Вешалица
80 ден.
Пилешка Вешалица
Избери од понудените опции:
Пилешки Увијач
130 ден.
Пилешки Увијач
Избери од понудените опции:
Пилешко во Марама
100 ден.
Пилешко во Марама
Избери од понудените опции:
Пилешки Батак
90 ден.
Пилешки Батак
Избери од понудените опции:
Шницла
130 ден.
Шницла
Избери од понудените опции:
Свинско Ребро
120 ден.
Свинско Ребро
Избери од понудените опции:
Сендвич со Ќебапи
60 ден.
Сендвич со Ќебапи
Избери од понудените опции:

ДОДАТОЦИ

Леб
5 ден.
Леб
Избери од понудените опции:
Леб на Скара
10 ден.
Леб на Скара
Избери од понудените опции:

ЛАДНИ ПРЕДЈАДЕЊА

Сирење
50 ден.
Сирење
Избери од понудените опции:
Кашкавал
60 ден.
Кашкавал
Избери од понудените опции:
Похован Кашкавал
100 ден.
Похован Кашкавал
Избери од понудените опции:
Поховано Сирење
70 ден.
Поховано Сирење
Избери од понудените опции:
Поховано Шкембе
60 ден.
Поховано Шкембе
Избери од понудените опции:
Помфрит
50 ден.
Помфрит
Избери од понудените опции:
Помфрит со Сирење
60 ден.
Помфрит со Сирење
Избери од понудените опции:

ТОПЛИ ПРЕДЈАДЕЊА

Телешка Чорба
80 ден.
Телешка Чорба
Избери од понудените опции:
Шкембе Чорба
80 ден.
Шкембе Чорба
Избери од понудените опции:
Свинско со Габи
350 ден.
Свинско со Габи
Избери од понудените опции:
Мучкалица
350 ден.
Мучкалица
Избери од понудените опции:
Омлет со Сирење
80 ден.
Омлет со Сирење
Избери од понудените опции:
Омлет со Кашкавал
80 ден.
Омлет со Кашкавал
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори
× Апни Си има потреба од доставувачи! Телефон за контакт: 071 706 768