loading image
Concept Cafe
(3)
Кафе

Време
25 мин.

Достава
50 ден.

во готово/со картичка

Отсега може да ги прескокнете гужвите и чекањето за да дојдете до Вашиот омилен коктел, кафе или аперитив и за тоа има само еден начин-нарачка со еден клик. Целото мени на Концепт, Ви е целосно достапно и на располагање.

 

Бесплатна Достава за секоја нарачка над 500.00 денари!

 

Работно Време:

Понеделник - Четврток: 09:00 до 00:00

Петок: 09:00 до 00:00

Сабота: 09:00 до 00:00

Недела: 12:00 до 00:00

 

кафе барот е затворен за нарачки во моментов

КАФЕ

Еспресо
50 ден.
Еспресо
Hausbrandt Gold
Избери од понудените опции:
Мало макијато
50 ден.
Мало макијато
Hausbrandt Gold
Избери од понудените опции:
Големо Макијато
60 ден.
Големо Макијато
Hausbrandt Gold
Избери од понудените опции:
Капучино
60 ден.
Капучино
Избери од понудените опции:
Мокачино
70 ден.
Мокачино
Избери од понудените опции:
Виенезе
70 ден.
Виенезе
Избери од понудените опции:
Ирско Капучино
80 ден.
Ирско Капучино
Избери од понудените опции:
Фредо еспресо
60 ден.
Фредо еспресо
Избери од понудените опции:
Фредо макијато
70 ден.
Фредо макијато
Избери од понудените опции:
Фредо капучино
70 ден.
Фредо капучино
Избери од понудените опции:
Фредо виенезе
80 ден.
Фредо виенезе
Избери од понудените опции:
Бескофеинско кафе
50 ден.
Бескофеинско кафе
Избери од понудените опции:
Нескафе
60 ден.
Нескафе
Избери од понудените опции:
Фрапе (грчко)
60 ден.
Фрапе (грчко)
Избери од понудените опции:
Нескафе со вкусови
70 ден.
Нескафе со вкусови
Избери од понудените опции:
Капучино франк со вкусови
60 ден.
Капучино франк со вкусови
Избери од понудените опции:
Ајс кафе
80 ден.
Ајс кафе
(сладолед, чоколадо, ванила)
Избери од понудените опции:
Турско кафе
50 ден.
Турско кафе
- одбрана сорта на бразилско кафе;- свежо мелено;- се служи на традиционален начин;- се вари во бакарно ѓезве;- се прави во специјална машина на вулкански песок;
Избери од понудените опции:
Concept Мокачино
80 ден.
Concept Мокачино
Избери од понудените опции:

ЦЕДЕНО ОВОШЈЕ

Цеден лимон
100 ден.
Цеден лимон
Избери од понудените опции:
Цеден портокал
120 ден.
Цеден портокал
Избери од понудените опции:
Цеден цитрон
120 ден.
Цеден цитрон
Избери од понудените опции:
Микс
120 ден.
Микс
(лимон, портокал, цитрон, јаболко, морков)
Избери од понудените опции:
Сезонски
120 ден.
Сезонски
Избери од понудените опции:
Смуди
150 ден.
Смуди
Избери од понудените опции:
Лимонада Концепт
80 ден.
Лимонада Концепт
Избери од понудените опции:

МИЛКШЕЈК

Ванила
90 ден.
Ванила
(млеко, сладолед, свежо овошје)
Избери од понудените опции:
Чоколадо
90 ден.
Чоколадо
(млеко, сладолед, свежо овошје)
Избери од понудените опции:
Банана
90 ден.
Банана
(млеко, сладолед, свежо овошје)
Избери од понудените опции:
Јагода
90 ден.
Јагода
(млеко, сладолед, свежо овошје)
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори