loading image
Buongiorno
(4)
Пица, Тестенини, Десерти

Време
50 мин.

Достава
50 ден.

во готово/со картичка

Со сигурност највкусната пица во градот ќе ја најдете во Бонџорно. Почестете се себе си, пријателите и најблиските со храна која се подготвува по ист рецепт цели 25 години. Вкусот е конзистентен, а пицата од Вас е оддалечена на само еден клик.

 

Работно Време:

Понеделник - Четврток: 08:20 до 00:00

Петок: 08:20 до 00:00

Сабота: 09:30 до 00:00

Недела: 16:00 до 00:00

 

ресторанот е затворен за нарачки во моментов

ПИЦИ

Бонџорно (специјалитет на куќата)
180 ден.
Бонџорно (специјалитет на куќата)
(врат, шунка, чајна, печурки, јајце, маслинки, сусам, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Капричоза
100 ден.
Капричоза
(шунка, печурки, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Кватро Стаџони
110 ден.
Кватро Стаџони
(јајце, шунка, печурки, маслинки, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Рико
160 ден.
Рико
(шунка, врат, печурки, чајна, сусам, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Инверно
150 ден.
Инверно
(шунка, врат, печурки, павлака, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Соле
150 ден.
Соле
(шунка, врат, печурки, мајонез, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Римини
150 ден.
Римини
(врат, чајна, печурки, павлака, сусам, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Италиано
150 ден.
Италиано
(врат, чајна, печурки, мајонез, сусам, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Мајонеза
120 ден.
Мајонеза
(шунка, печурки, мајонез, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Стелата
120 ден.
Стелата
(шунка, печурки, павлака, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Американо
120 ден.
Американо
(шунка, печурки, оригано, кашкавал, павлака)
Избери од понудените опции:
Скандинавска
120 ден.
Скандинавска
(туна, лимон, маслинки, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Венеција
140 ден.
Венеција
(чајна, печурки, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Пиканте
110 ден.
Пиканте
(буковец, шунка, печурки, маслинки, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Пршуто
180 ден.
Пршуто
(пршута, печурки, сусам, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Ноте
140 ден.
Ноте
(врат, печурки, сусам, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Фунги
100 ден.
Фунги
(печурки, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Фефероне
100 ден.
Фефероне
(шунка, феферони, сусам, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Наполитана
100 ден.
Наполитана
(шунка, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Везувио
100 ден.
Везувио
(шунка, оригано, маслинки, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Оливе
100 ден.
Оливе
(маслинки, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Маргарита
90 ден.
Маргарита
(оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Вегетаријана
110 ден.
Вегетаријана
(сирење, домати, пиперки, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Калцоне (затворена пица)
170 ден.
Калцоне (затворена пица)
(шунка, печурки, сусам, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:

ПАСТРМАЈЛИЈА

Екстра Пилешка Пастрмајлија
200 ден.
Екстра Пилешка Пастрмајлија
(дупло пилешко месо, кашкавал, печурки)
Избери од понудените опции:
Екстра Свинска Пастрмајлија
200 ден.
Екстра Свинска Пастрмајлија
(дупло свинско месо, кашкавал, печурки)
Избери од понудените опции:
Пилешка Пастрмајлија
140 ден.
Пилешка Пастрмајлија
(пилешко месо, кашкавал, печурки)
Избери од понудените опции:
Свинска Пастрмајлија
140 ден.
Свинска Пастрмајлија
(свинско месо, кашкавал, печурки)
Избери од понудените опции:
Свинска Пастрмајлија
170 ден.
Свинска Пастрмајлија
(свинско месо)
Избери од понудените опции:
Солена Палачинка
100 ден.
Солена Палачинка
(шунка, печурки, оригано, кашкавал, кечап)
Избери од понудените опции:
Пилешка Пастрмајлија
170 ден.
Пилешка Пастрмајлија
(пилешко месо)
Избери од понудените опции:

ТЕСТЕНИНИ

Ал Форно (Болоњезе)
130 ден.
Ал Форно (Болоњезе)
(макарони, болоњезе сос, грашок, шунка, кашкавал)
Избери од понудените опции:
Ал Форно (Миланезе)
130 ден.
Ал Форно (Миланезе)
(макарони, миланезе сос, грашок, шунка, кашкавал)
Избери од понудените опции:
Лазања Болоњезе
150 ден.
Лазања Болоњезе
(лазања со болоњезе сос)
Избери од понудените опции:
Лазања Пица
100 ден.
Лазања Пица
(кечап, кашкавал, шунка, печурки, лазања)
Избери од понудените опции:
Шпагети Болоњезе
130 ден.
Шпагети Болоњезе
(шпагети со болоњезе сос)
Избери од понудените опции:
Шпагети Карбонари
130 ден.
Шпагети Карбонари
(шпагети со карбонари сос)
Избери од понудените опции:
Шпагети Миланезе
100 ден.
Шпагети Миланезе
(шпагети со миланезе сос)
Избери од понудените опции:
Макарони Болоњезе
130 ден.
Макарони Болоњезе
(макарони со болоњезе сос)
Избери од понудените опции:
Макарони Карбонари
130 ден.
Макарони Карбонари
(макарони со карбонари сос)
Избери од понудените опции:
Макарони Миланезе
100 ден.
Макарони Миланезе
(макарони со миланезе сос)
Избери од понудените опции:

САЛАТИ

Шопска Салата
100 ден.
Шопска Салата
(домати,краставици,сирење,магдонос,кромид,пиперка)
Избери од понудените опции:
Грчка Салата
120 ден.
Грчка Салата
(домати,краставици,сирење,магдонос,кромид,пиперка,маслинки)
Избери од понудените опции:
Мешана Салата
140 ден.
Мешана Салата
(зелка,домати,краставици,сирење,цвекло,марула,морков,павлака,маслинки)
Избери од понудените опции:
Туна Салата
100 ден.
Туна Салата
(марула,туна,лимон,маслинки)
Избери од понудените опции:
Марула Салата
60 ден.
Марула Салата
Избери од понудените опции:
Зелка Салата
50 ден.
Зелка Салата
Избери од понудените опции:
Топено Сирење
140 ден.
Топено Сирење
(сирење,кашкавал,кечап) со лепиња
Избери од понудените опции:
Топено Сирење Екстра
190 ден.
Топено Сирење Екстра
(врат,сирење,кашкавал,печурки,кечап) со лепиња
Избери од понудените опции:
Парче Сирење
60 ден.
Парче Сирење
Избери од понудените опции:
Шампињони на Путер
160 ден.
Шампињони на Путер
Избери од понудените опции:

ПОХОВАНО

Поховано Пилешко
140 ден.
Поховано Пилешко
Избери од понудените опции:
Поховани Свежи Шампињони
100 ден.
Поховани Свежи Шампињони
Избери од понудените опции:
Пирошка
70 ден.
Пирошка
Избери од понудените опции:
Помфрит
60 ден.
Помфрит
Избери од понудените опции:
Помфрит со Сирење
70 ден.
Помфрит со Сирење
Избери од понудените опции:
Похована Зденка
20 ден.
Похована Зденка
(парче)
Избери од понудените опции:
Похован Кашкавал
60 ден.
Похован Кашкавал
(парче)
Избери од понудените опции:
Похована Чинија
550 ден.
Похована Чинија
(поховани: пилешко, шампињони, пирошка, кашкавал, зденка)
Избери од понудените опции:

ДЕСЕРТИ

Банана Палачинка (порција)
100 ден.
Банана Палачинка (порција)
(банана, еурокрем, чоколаден прелив, шлаг)
Избери од понудените опции:
Ева Палачинка (порција)
90 ден.
Ева Палачинка (порција)
(мед, ореви)
Избери од понудените опции:
Луна Палачинка (порција)
120 ден.
Луна Палачинка (порција)
(банана, еурокрем, ореви, чоколаден прелив, шлаг)
Избери од понудените опции:
Екстра Палачинка (порција)
130 ден.
Екстра Палачинка (порција)
(банана, еурокрем, мед, ореви, чоколаден прелив, шлаг)
Избери од понудените опции:
Бела Палачинка (порција)
120 ден.
Бела Палачинка (порција)
(банана, еурокрем, мед, чоколаден прелив, шлаг)
Избери од понудените опции:
Хани Палачинка (порција)
120 ден.
Хани Палачинка (порција)
(банана, мед, ореви)
Избери од понудените опции:
Чоко Палачинка (порција)
80 ден.
Чоко Палачинка (порција)
(еурокрем, чоколаден прелив, шлаг)
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори