loading image
Buck's Pizza House
(6)
Пица, Десерти

Време
35 мин.

Достава
50 ден.

во готово/со картичка

Buck's Pizza House - куќата на задоволства - централно место за задоволување на вашите апетити. Со пиците од Buck, брзо и лесно до еден залак - од широкиот асортиман на најубавите солени, но и слатки пици! Само во Buck's Pizza House можете да си го дозволите тоа!

 

Работно Време: 

Понеделник - Четврток: 08:20 до 00:00

Петок: 08:20 до 00:00 

Сабота: 10:00 до 00:00

Недела: не работи

ресторанот е затворен за нарачки во моментов

ПИЦИ

Capricciosa
60 ден.
Capricciosa
(кечап, кашкавал, шунка, печурки)
Избери од понудените опции:
Margherita
50 ден.
Margherita
(кечап, кашкавал)
Избери од понудените опции:
Pepperoni
70 ден.
Pepperoni
(кечап, кулен, кашкавал)
Избери од понудените опции:
Hot Dog Pizza
70 ден.
Hot Dog Pizza
(кечап, кашкавал, кулен, виршла)
Избери од понудените опции:
Curry Pizza
70 ден.
Curry Pizza
(пилешко, кари, кашкавал, печурки)
Избери од понудените опции:
Quattro
70 ден.
Quattro
(кечап, врат, печурки, кашкавал)
Избери од понудените опции:
Barbeque
80 ден.
Barbeque
(кечап, врат, кашкавал, печурки, барбекју сос)
Избери од понудените опции:
Prosciutto
90 ден.
Prosciutto
(кечап, пршута, кашкавал, печурки)
Избери од понудените опции:
Tuna Pizza
70 ден.
Tuna Pizza
(кечап, кашкавал, туна, маслинки)
Избери од понудените опции:
Buck's Special 1
90 ден.
Buck's Special 1
(кечап, врат, кулен, шунка, кашкавал, печурки, маслинки)
Избери од понудените опции:
Buck's Special 2
80 ден.
Buck's Special 2
(кечап, врат, кулен, печурки, кашкавал)
Избери од понудените опции:
Buck's Nutella
160 ден.
Buck's Nutella
(нутела, банана)
Избери од понудените опции:
Americana
70 ден.
Americana
(шунка, кашкавал, печурки, павлака, маслинки)
Избери од понудените опции:
El Chappo
70 ден.
El Chappo
(кечап, сланина, кашкавал, маслинки)
Избери од понудените опции:

ЗАТВОРЕНИ ПИЦИ

Pizza Calzone
60 ден.
Pizza Calzone
(кечап, шунка, кашкавал, печурки)
Избери од понудените опции:
Pepperoni
70 ден.
Pepperoni
(кечап, кашкавал, кулен)
Избери од понудените опции:
Chicken Roll
70 ден.
Chicken Roll
(пилешко, кашкавал, печурки)
Избери од понудените опции:
Buck's Special Calzone
80 ден.
Buck's Special Calzone
(кечап, кулен, врат, кашкавал, печурки)
Избери од понудените опции:
Nutella Calzone
100 ден.
Nutella Calzone
(нутела)
Избери од понудените опции:
Nutella Oreo
120 ден.
Nutella Oreo
(нутела, орео)
Избери од понудените опции:

ДОДАТОЦИ

Кашкавал
40 ден.
Кашкавал
Избери од понудените опции:
Шунка
20 ден.
Шунка
Избери од понудените опции:
Врат
20 ден.
Врат
Избери од понудените опции:
Кулен
20 ден.
Кулен
Избери од понудените опции:
Пршута
40 ден.
Пршута
Избери од понудените опции:
Павлака
10 ден.
Павлака
Избери од понудените опции:
Маслинки
10 ден.
Маслинки
Избери од понудените опции:
Нутела
50 ден.
Нутела
Избери од понудените опции:
Орео
20 ден.
Орео
Избери од понудените опции:
Банана
20 ден.
Банана
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори