loading image
blog-page-image

12 интересни факти за пицата

 1. Зборот “пица” датира од X век и за првпат се споменува во латински текст напиша...
Прочитај повеќе
blog-page-image

Историја на хамбургерот

Потеклото на хамбургерот не може прецизно да се одреди, а се смета дека се појавил во првата полов...
Прочитај повеќе
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори
× Почитувани, поради отежнатите временски услови Апни Си денес (16.12, недела) ќе работи до 14:00ч. Од утре (17.12, понеделник) продолжуваме со работа.