loading image
Затворени ресторани
листа на моментално затворени ресторани
restaurant photo
(16)
Сендвичи

Време
45 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Сендвичи
(16)
Време на достава: 45 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: над 1000ден.
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
(8)
Сендвичи, Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти

Време
40 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Сендвичи, Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти
(8)
Време на достава: 40 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: над 1000ден.
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
(8)
Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти

Време
40 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти
(8)
Време на достава: 40 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: над 1000ден.
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
(4)
Сендвичи

Време
30 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Сендвичи
(4)
Време на достава: 30 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: над 600ден.
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
(3)
Сендвичи

Време
30 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Сендвичи
(3)
Време на достава: 30 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
(4)
Сендвичи, Пица

Време
35 мин. *

Достава
10ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Сендвичи, Пица
(4)
Време на достава: 35 мин.
Цена за достава: 10 денари
Бесплатна достава: над 999ден.
Доставува: Ресторан
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
(2)
Сендвичи, Пица, Тестенини, Скара, Десерти

Време
40 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Сендвичи, Пица, Тестенини, Скара, Десерти
(2)
Време на достава: 40 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
(22)
Сендвичи, Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти

Време
50 мин. *

Достава
0ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Сендвичи, Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти
(22)
Време на достава: 50 мин.
Цена за достава: 0 денари
Бесплатна достава: над 120ден.
Доставува: Ресторан
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
(6)
Пица, Десерти

Време
35 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Пица, Десерти
(6)
Време на достава: 35 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
(7)
Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти

Време
40 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти
(7)
Време на достава: 40 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: над 1000ден.
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
(3)
Сендвичи

Време
35 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Сендвичи
(3)
Време на достава: 35 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
(4)
Пица, Тестенини, Десерти

Време
50 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Пица, Тестенини, Десерти
(4)
Време на достава: 50 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
(3)
Тестенини, Скара, Риба

Време
35 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Тестенини, Скара, Риба
(3)
Време на достава: 35 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: над 500ден.
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
(2)
Апетисани

Време
20 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Апетисани
(2)
Време на достава: 20 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
(2)
Кафе

Време
30 мин. *

Достава
30ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Кафе
(2)
Време на достава: 30 мин.
Цена за достава: 30 денари
Бесплатна достава: над 500ден.
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
(2)
Десерти, Кафе

Време
25 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Десерти, Кафе
(2)
Време на достава: 25 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: над 500ден.
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
(6)
Десерти, Кафе

Време
25 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Десерти, Кафе
(6)
Време на достава: 25 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: над 500ден.
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
(3)
Кафе

Време
25 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Кафе
(3)
Време на достава: 25 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: над 500ден.
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
(4)
Кафе

Време
25 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Кафе
(4)
Време на достава: 25 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: над 499ден.
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
(3)
Кафе

Време
30 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Кафе
(3)
Време на достава: 30 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка

Како да нарачам

Погледнете го видеото и направете ја вашата нарачка

Избор на денот

Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори