loading image
To Xryso
Печиво, Кафе

Време
20 мин.

Достава
50 ден.

во готово/со картичка

Работно Време:

Понеделник - Четврток: 08:00 до 22:30

Петок: 08:00 до 22:30

Сабота: 08:00 до 24:00

Недела: не работи

ПИЈАЛОЦИ (СО СЕКОЕ КАФЕ ГРАТИС МИНИ КРОАСАН)

Еспресо
40 ден.
Еспресо
Избери од понудените опции:
Макијато
40 ден.
Макијато
Избери од понудените опции:
Фрапе
60 ден.
Фрапе
Избери од понудените опции:
Нескафе
60 ден.
Нескафе
Избери од понудените опции:
Ирско
70 ден.
Ирско
Избери од понудените опции:
Капучино
60 ден.
Капучино
Избери од понудените опции:
Капучино Ванила
70 ден.
Капучино Ванила
Избери од понудените опции:
Фреш
90 ден.
Фреш
Избери од понудените опции:
Лимонада
30 ден.
Лимонада
Избери од понудените опции:
Боровница
30 ден.
Боровница
Избери од понудените опции:
Портокалада
30 ден.
Портокалада
Избери од понудените опции:

ПЕЧИВО

Ѓеврек
15 ден.
Ѓеврек
Избери од понудените опции:
Интегрален Ѓеврек
15 ден.
Интегрален Ѓеврек
Избери од понудените опции:
Колури со Сирење
40 ден.
Колури со Сирење
Избери од понудените опции:
Колури со Шунка и Сирење
45 ден.
Колури со Шунка и Сирење
Избери од понудените опции:
Интегрално Филаделфија
50 ден.
Интегрално Филаделфија
Избери од понудените опции:
Лиснато со Франкфуртска Виршла
55 ден.
Лиснато со Франкфуртска Виршла
Избери од понудените опции:
Кружна Лисната Пита со Три вида Сирење
50 ден.
Кружна Лисната Пита со Три вида Сирење
Избери од понудените опции:
Грчки Бурек со Сирење
50 ден.
Грчки Бурек со Сирење
Избери од понудените опции:
Грчки Бурек со Спанаќ и Сирење
50 ден.
Грчки Бурек со Спанаќ и Сирење
Избери од понудените опции:
Баничка со Спанаќ и Сирење
35 ден.
Баничка со Спанаќ и Сирење
Избери од понудените опции:
Баничка со Сирење
35 ден.
Баничка со Сирење
Избери од понудените опции:
Триаголник со Спанаќ и Сирење
60 ден.
Триаголник со Спанаќ и Сирење
Избери од понудените опции:
Триаголник со Сирење
60 ден.
Триаголник со Сирење
Избери од понудените опции:
Затворена Пица Триаголник
70 ден.
Затворена Пица Триаголник
Избери од понудените опции:
Кружна Пица Затворена
65 ден.
Кружна Пица Затворена
Избери од понудените опции:
Штрудла со Ванила Крем
50 ден.
Штрудла со Ванила Крем
Избери од понудените опции:
Баничка со Ванила Крем
30 ден.
Баничка со Ванила Крем
Избери од понудените опции:
Голем Кроасан со Чоколаден Крем
35 ден.
Голем Кроасан со Чоколаден Крем
Избери од понудените опции:
Мини Кроасан со Банана и Крем
20 ден.
Мини Кроасан со Банана и Крем
Избери од понудените опции:
Мини Чоко
15 ден.
Мини Чоко
Избери од понудените опции:
Штрудла со Јаболка
15 ден.
Штрудла со Јаболка
Избери од понудените опции:
Кроасан со Ванила и Вишна
55 ден.
Кроасан со Ванила и Вишна
Избери од понудените опции:
Домашни Кифли
5 ден.
Домашни Кифли
Избери од понудените опции:
Домашни Кифли со Сирење
6 ден.
Домашни Кифли со Сирење
Избери од понудените опции:
Штрудла со Јаболка и Цимет
50 ден.
Штрудла со Јаболка и Цимет
Избери од понудените опции:
Штрудла со Малина
50 ден.
Штрудла со Малина
Избери од понудените опции:
Серенада Колач
30 ден.
Серенада Колач
Избери од понудените опции:
Домашен Колач со Јаболко и Цимет
30 ден.
Домашен Колач со Јаболко и Цимет
Избери од понудените опции:
Ванилици
130 ден.
Ванилици
Избери од понудените опции:

ТОСТ

Тост со Врат и Кашкавал
65 ден.
Тост со Врат и Кашкавал
Избери од понудените опции:
Додатоци
Тост со Печеница и Кашкавал
65 ден.
Тост со Печеница и Кашкавал
Избери од понудените опции:
Додатоци
Тост со Шунка и Кашкавал
55 ден.
Тост со Шунка и Кашкавал
Избери од понудените опции:
Додатоци
Тост со Пилешки Гради и Кашкавал
55 ден.
Тост со Пилешки Гради и Кашкавал
Избери од понудените опции:
Додатоци

ЛАДЕН СЕНДВИЧ

Пршут
80 ден.
Пршут
(намаз, марула, гауда, пршут, краставица)
Избери од понудените опции:
Кулен
70 ден.
Кулен
(намаз, марула, гауда, пилешки гради, кулен, маслинка, краставица)
Избери од понудените опции:
Италијански
60 ден.
Италијански
(намаз, марула, мортадела, маслинка, краставица)
Избери од понудените опции:
Печеница
60 ден.
Печеница
(намаз, марула, гауда, печеница, маслинка, краставица)
Избери од понудените опции:
Врат
60 ден.
Врат
(намаз, марула, гауда, врат, маслинка, краставица)
Избери од понудените опции:

САЛАТА

Туна Макарони
70 ден.
Туна Макарони
(краставица, домати, пченка, туна, макарони, маслинка)
Избери од понудените опции:
Грчка Макарони
65 ден.
Грчка Макарони
(сирење, макарони, краставица, домати, маслинка)
Избери од понудените опции:

ЈОГУРТ

Јока
15 ден.
Јока
Избери од понудените опции:
Јока ЈО Плус
10 ден.
Јока ЈО Плус
Избери од понудените опции:
Ајран
10 ден.
Ајран
Избери од понудените опции:
Чоколадно Млеко
25 ден.
Чоколадно Млеко
Избери од понудените опции:
Битолски Јогурт
15 ден.
Битолски Јогурт
Избери од понудените опции:
Баланс
20 ден.
Баланс
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори