loading image
Ќоше - Coffee To Go & Tobacco
(1)
Десерти, Кафе

Време
25 мин.

Достава
50 ден.

во готово/со картичка

Уште едно coffee to go на нашата листа но овојпат Ви нудиме нешто поразлично. Coffee to go „Ќоше“ покрај вообичаената понуда на кафиња, овошни пијалоци и десерт пијалоци Ви нуди и цигари, мастики, газирани пијалоци и грицки, или накратко кажано покрај тоа што е coffee to go функционира и како тобако. Кликнете и пред врата - кафе и цигара... екстра комбинација.

 

Бесплатна Достава за секоја нарачка над 500.00 денари!

(само за пијалоци приготвени од Ќоше)

 

Работно Време:

Понеделник - Четврток: 07:30 до 24:00

Петок: 07:30 до 24:00

Сабота: 10:00 до 24:00

Недела: 12:00 до 24:00

 

ОБРОЦИ ЌОШЕ

Овошна Салата
100 ден.
Овошна Салата
Избери од понудените опции:
Сладолед Орео
60 ден.
Сладолед Орео
Избери од понудените опции:
Смути „Рајски Допир”
110 ден.
Смути „Рајски Допир”
Избери од понудените опции:
Ананас Цеден сок
100 ден.
Ананас Цеден сок
Избери од понудените опции:
Лубеница Цеден сок
100 ден.
Лубеница Цеден сок
Избери од понудените опции:
Диња Цеден сок
100 ден.
Диња Цеден сок
Избери од понудените опции:
Банана Сплит во Чаша
100 ден.
Банана Сплит во Чаша
(чоколадо, ванила, сецкано мешано овошје, шлаг, прелив)
Избери од понудените опции:

ЛЕТНО МЕНИ

Летен „Ќоше” коктел
100 ден.
Летен „Ќоше” коктел
(еспресо, млеко, Бејлис ликер, сладолед, чоколадо, карамела, шлаг пена, лед, бадеми)
Избери од понудените опции:
Ладно Кафе со TWIX чоколадо
80 ден.
Ладно Кафе со TWIX чоколадо
(еспресо, млеко, ванила, шлаг пена, чоколаден прелив, лед, TWIX)
Избери од понудените опции:
Ладно Карамела Макијато
70 ден.
Ладно Карамела Макијато
(еспресо, млеко, карамела, ванила, лед)
Избери од понудените опции:
Кафе „Афогато”
70 ден.
Кафе „Афогато”
(големо еспресо, сладолед)
Избери од понудените опции:
Ирско Beylis „Афогато”
90 ден.
Ирско Beylis „Афогато”
(сладолед, еспресо, Beylis ликер, чоколадо)
Избери од понудените опции:
Ладно Кафе
80 ден.
Ладно Кафе
(нес кафе, сладолед, лед)
Избери од понудените опции:
Фрапе
60 ден.
Фрапе
(нескафе, лед)
Избери од понудените опции:
Енергетска Бомба со Сладолед од Јагода
60 ден.
Енергетска Бомба со Сладолед од Јагода
Избери од понудените опции:
Сладолед Јаготка
60 ден.
Сладолед Јаготка
Избери од понудените опции:
Домашен Леден Чај
30 ден.
Домашен Леден Чај
Избери од понудените опции:
Мохито
80 ден.
Мохито
Избери од понудените опции:

КАФИЊА

Еспресо
40 ден.
Еспресо
Избери од понудените опции:
Макијато
50 ден.
Макијато
Избери од понудените опции:
Ирско Кафе со Baileys
70 ден.
Ирско Кафе со Baileys
(кафеав шеќер, еспресо, Beylis ликер, млечна пена, шлаг, чоколадо)
Избери од понудените опции:
Ирско Кафе со Jameson Irish Whiskey
70 ден.
Ирско Кафе со Jameson Irish Whiskey
(кафев шеќер, еспресо, Jameson виски, млечна пена, шлаг, чоколадо)
Избери од понудените опции:
Ирско Капучино
60 ден.
Ирско Капучино
Избери од понудените опции:
Капучино со Вкус - Мало
60 ден.
Капучино со Вкус - Мало
Избери од понудените опции:
Капучино со Вкус - Големо
70 ден.
Капучино со Вкус - Големо
Избери од понудените опции:
Нескафе
60 ден.
Нескафе
Избери од понудените опции:
Милка Нескафе
80 ден.
Милка Нескафе
(нескафе, парчиња милка)
Избери од понудените опции:
Нескафе со Вкус
60 ден.
Нескафе со Вкус
Избери од понудените опции:
Викенд Кафе
90 ден.
Викенд Кафе
(40мл. еспресо, 40мл. вотка, шлаг пена, чоколадо)
Избери од понудените опции:
Лате Кафе
60 ден.
Лате Кафе
(големо еспресо, млечна пена)
Избери од понудените опции:
Кафе „Виена”
70 ден.
Кафе „Виена”
(големо еспресо, шлаг пена, чоколадо)
Избери од понудените опции:
Кафе „Американо”
50 ден.
Кафе „Американо”
(големо еспресо, топла вода)
Избери од понудените опции:
Кафе „Ќоше”
80 ден.
Кафе „Ќоше”
(кафеав шеќер, еспресо, Монини ликер, млечна пена, шлаг, чоколадо, карамела)
Избери од понудените опции:
Фредо Еспресо
50 ден.
Фредо Еспресо
(големо еспресо, лед)
Избери од понудените опции:
Фредо Капучино
60 ден.
Фредо Капучино
(големо еспресо, млечна пена, шлаг, чоколадо)
Избери од понудените опции:
Кафе со Twix
80 ден.
Кафе со Twix
Избери од понудените опции:
Карамела Макијато
70 ден.
Карамела Макијато
Избери од понудените опции:
Какао
40 ден.
Какао
Избери од понудените опции:
Турско Кафе со Локум
50 ден.
Турско Кафе со Локум
Избери од понудените опции:

СВЕЖИ ПРИРОДНИ СОКОВИ

Портокал
90 ден.
Портокал
Избери од понудените опции:
Лимон
90 ден.
Лимон
Избери од понудените опции:
Цитрон
90 ден.
Цитрон
Избери од понудените опции:
Морков
90 ден.
Морков
Избери од понудените опции:
Јаболко
90 ден.
Јаболко
Избери од понудените опции:
Микс
100 ден.
Микс
Избери од понудените опции:

СВЕЖИ СОКОВИ „БОМБА”

Holy Land
100 ден.
Holy Land
(цвекло, портокал, цитрон, јаболко, ѓумбир)
Избери од понудените опции:
Good as Gold
100 ден.
Good as Gold
(морков, јаболко, лимон, цвекло, ѓумбир)
Избери од понудените опции:
Super Immune
100 ден.
Super Immune
(јаболко, цвекло, морков, магдoнос)
Избери од понудените опции:
Baby Face
100 ден.
Baby Face
(киви, цитрон, банана, лимон)
Избери од понудените опции:

ПРОТЕИНСКИ ШЕЈКОВИ

Смути
100 ден.
Смути
(сезонско,шумско)
Избери од понудените опции:
Good Morning
110 ден.
Good Morning
(банана, путер од кикирики, овес, млеко)
Избери од понудените опции:
Попај Морнарот
120 ден.
Попај Морнарот
(јаболко, банана, спанаќ)
Избери од понудените опции:
Fitness
120 ден.
Fitness
(еспресо, млеко, 35гр. Веј протеин од чоколадо, банана)
Избери од понудените опции:
Ванила Рај
120 ден.
Ванила Рај
(млеко со ниска масленост, 35гр. Веј протеин од ванила, јагоди)
Избери од понудените опции:
Мајк Тајсон
130 ден.
Мајк Тајсон
(млеко со ниска масленост, 35гр. Веј протеин од чоколадо, овес, јагоди, путер од кикирки)
Избери од понудените опции:
Хулк
130 ден.
Хулк
(млеко со ниска масленост, 35гр. Веј протеин од ванила, банана, спанаќ, ананас, кокос)
Избери од понудените опции:
Фитнес Нескафе
60 ден.
Фитнес Нескафе
(млеко со ниска масленост, нескафе)
Избери од понудените опции:
Протеинско Нескафе
80 ден.
Протеинско Нескафе
(млеко со ниска масленост, нескафе, протеин од чоколадо)
Избери од понудените опции:

МИЛКШЕЈК

Чоколаден Ролеркостер
80 ден.
Чоколаден Ролеркостер
(млеко, сладолед од чоколадо, путер од кикирики, лед, несквик, шлаг пена, квиќи)
Избери од понудените опции:
Солено - Слатко Задоволство
80 ден.
Солено - Слатко Задоволство
(млеко, сладолед од ванила, лед, карамела, шлаг пена, чоколадо, квиќи)
Избери од понудените опции:
Јаготка
80 ден.
Јаготка
(млеко, сладолед од јагода, лед, несквик, јагоди, шлаг пена, чоколадо)
Избери од понудените опции:

ЗИМСКО МЕНИ

Топло Чоколадо со М&М Бонбони
90 ден.
Топло Чоколадо со М&М Бонбони
Избери од понудените опции:
Топло Чоколадо со Plazma
70 ден.
Топло Чоколадо со Plazma
Избери од понудените опции:
Топло Чоколадо
60 ден.
Топло Чоколадо
Избери од понудените опции:
Топло Чоколадо „Касато”
80 ден.
Топло Чоколадо „Касато”
(топло чоколадо, бисквити, карамела)
Избери од понудените опции:
Салеп
60 ден.
Салеп
Избери од понудените опции:
Чај
40 ден.
Чај
Избери од понудените опции:
Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори