loading image
baner
restaurant photo
Royal Express
Сендвичи, Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти

Време
50 мин. *

Достава
0ден.*

Отворено
за нарачка
restaurant photo
Сендвичи, Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти
Време на достава: 50 мин.
Цена за достава: 0 денари
Бесплатна достава: над 120ден.
Доставува: Ресторан
Плаќање: во готово/со картичка
Затворени ресторани
листа на моментално затворени ресторани
restaurant photo
Street Cafe
Кафе

Време
25 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Кафе
Време на достава: 25 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: над 499ден.
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
La Vita
Сендвичи, Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти

Време
40 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Сендвичи, Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти
Време на достава: 40 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: над 999ден.
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
Шалом
Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти

Време
40 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти
Време на достава: 40 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: над 999ден.
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
Buck's Pizza House
Пица, Десерти

Време
35 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Пица, Десерти
Време на достава: 35 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
Basilico
Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти

Време
40 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Пица, Тестенини, Скара, Риба, Десерти
Време на достава: 40 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: над 999ден.
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
Тинејџер
Сендвичи

Време
35 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Сендвичи
Време на достава: 35 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
Salt & Pepper
Сендвичи, Скара

Време
45 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Сендвичи, Скара
Време на достава: 45 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
Buongiorno
Пица, Тестенини, Десерти

Време
50 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Пица, Тестенини, Десерти
Време на достава: 50 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
Дукат
Скара

Време
40 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Скара
Време на достава: 40 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
The Sandwich Bar
Сендвичи

Време
35 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Сендвичи
Време на достава: 35 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
Киоск 23
Сендвичи, Пица

Време
30 мин. *

Достава
20ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Сендвичи, Пица
Време на достава: 30 мин.
Цена за достава: 20 денари
Бесплатна достава: над 599ден.
Доставува: Ресторан
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
King
Сендвичи, Пица

Време
35 мин. *

Достава
10ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Сендвичи, Пица
Време на достава: 35 мин.
Цена за достава: 10 денари
Бесплатна достава: над 999ден.
Доставува: Ресторан
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
Coffee To Go - STORY
Десерти, Кафе

Време
25 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Десерти, Кафе
Време на достава: 25 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: над 500ден.
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
Spartan Protein Caffè Bar
Кафе

Време
30 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Кафе
Време на достава: 30 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
Extreme
Сендвичи

Време
30 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Сендвичи
Време на достава: 30 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
Тивериопол
Тестенини, Скара, Риба

Време
35 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Тестенини, Скара, Риба
Време на достава: 35 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: над 500ден.
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
Апетисани
Апетисани

Време
20 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Апетисани
Време на достава: 20 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
Ќоше - Coffee To Go & Tobacco
Десерти, Кафе

Време
25 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Десерти, Кафе
Време на достава: 25 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: над 500ден.
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
Concept Cafe
Кафе

Време
25 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Кафе
Време на достава: 25 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: над 500ден.
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка
restaurant photo
To Xryso
Печиво, Кафе

Време
20 мин. *

Достава
50ден.*

Затворено
за нарачка
restaurant photo
Печиво, Кафе
Време на достава: 20 мин.
Цена за достава: 50 денари
Бесплатна достава: нема
Доставува: АпниСи
Плаќање: во готово/со картичка

Како да нарачам

Погледнете го видеото и направете ја вашата нарачка

Избор на денот

Затвори
Затвори
Изберете дали нарачката да биде доставена од от или од Апни Си.
Зачувај промени
Затвори
Затвори